Stort dansk møbel site
  • Viser alle 16 resultater

We Do Wood – lækre møbler i bæredygtigt bambus

Vi er meget stolte af at forhandle det populære brand We Do Wood, som designer lækre møbler til både børn og voksne. Mange kender allerede deres populære børnemøbler, som består af det elegante børnebord Geo’s table og børnestolen Lilly’s chair lavet i certificeret moso bambus. Møblerne til børn er både funktionelle og designet i et tidsløst design, som passer flot ind i alle nordiske hjem og kan bruges af børn gennem mange generationer.
Et andet kendt møbel fra brandet er den komfortable safaristol Nomad chair, som er designet af Sebastian Jørgensen. Stolen har et let udtryk og er inspireret af den legendariske Roorkhee stol, som senere blev redesignet af kendte skandinaviske designere som Kaare Klint og Arne Norell.

Du finder også mange andre lækre møbler fra We Do Wood, som bl.a. deres flotte spisebordsstol Chair No 1, deres smukke bogkasse SJ Bookcase og deres skrivebord Field desk. Alle brandets møbler er lavet i moso bambus, som er en af de mest bæredygtige naturressourcer, som findes i verden. Det skyldes, at bambus vokser så hurtigt, at det allerede har en modenhed efter kun 4 år i modsætning til 10-år hos de fleste nåletræer og 40-80år for træsorter som ask, birk, eg og teak. Dertil arbejder We Do Wood kun med bambus fra certificerede plantager, så de er sikre på, at der hverken er brugt kemikalier, pesticider, herbicider eller gødning.