Gratis fragt på alle ordrer!
  • Viser 1–32 af 69 resultater

Officiel forhandler af By Klipklap – foldemadras, børnestol og designermøbler til hele familien

By Klipklap er kendt af børn og forældre for deres populære foldemadras, komfortable børnestol, flotte daybed og mange andre eksklusive møbler og boligtilbehør. Hos By Klipklap er design kombineret med høj kvalitet samtidig med, at møblerne opfordrer til leg, hygge og nærvær. Møblerne har mange funktioner og kan bruges af både børn og voksne.

I 2011 blev designfirmaet etableret af ejer Pia Lauritsen. Hun fik idéen til By Klipklap og KK3 foldemadrassen efter forgæves at have søgt hos butikker og online møbelbutikker efter en tumlemadras i flot design , som hun skulle bruge til at styrke sin søns motoriske udvikling. Foldemadrassen KK3 er blevet til et multifunktionelt designermøbel, som kan bruges som både tumlemadras, sovesofa, sofa eller hyggekrog for børn og voksne.

I dag designer By Klipklap mange lækre møbler som f.eks. deres foldemadras KK 3 Fold Single, børnestol KK Kids Chair og sovesofa KK Daybed. Alle deres designermøbler er skabt med fokus på at indbyde børn til motorisk udfoldelse, så de derved oplever glæde ved fysisk udfoldelse og udvikling af motoriske evner. Møblerne er samtidig brugbare for hele familien og ikke mindst en fryd for øjet.